Започна приемането на документи за предварителните изпити в Тракийския университет

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
DSCN0444za podavane na dokumentiЗапочна подаването на канидатстудентските документи за предварителните изпити/тестове в Тракийски университет. Кандидатите ще имат възможност да се явят както на предварителните изпити, така и на редовните, като за прием ще бъде избрана по-високата оценка от изпитните резултати. Крайният срок за подаване на документи е два дни преди изпита. Документи се приемат в Стара Загора – в Ректората, стая 201; в Ямбол – Факлутет „Техника и технологии“; в Хасково – във Филиала на Медицинския факултет; в бюрата на ЦКПИ и НАПС; и онлайн на сайта на университета.

Предварителните изпити по биология в Стара Загора са на 14 март и на 11 април, по химия на 4 април. Тестът по биология в Стара Загора ще се проведе на 14 март и на 4 април, а в Хасково ще е на 11 април. Тестовете по обща езикова култура и география в Стара Загора ще са на 14 март и на 4 април, по математика на 14 март и на 4 април в Стара Загора и Ямбол. Общотехническа подготовка – тест, ще бъде на 14 март, 4 април и 25 април в Ямбол, а в Стара Загора на 14 март и на 4 април. Изпитът по социална медицина в Стара Загора е на 4 април.

Повече информация и подробности могат да бъдат намерени на сайта на Тракийски университет – http://www.uni-sz.bg/прием/.
#

бутон за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн