Дестинация Стара Загора бе представена в Белград

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
1 (6)Стара Загора се представи като целогодишна туристическа дестинация на 42-то издание на Международното туристическо изложение в Белград, провело се от 20 до 23 февруари тази година.

Непознатата досега за повечето сърби Стара Загора вече е във фокуса на тяхното внимание при избор на пътувания в България. Културно-историческото наследство на Стара Загора, атракциите и събитията в Града на липите, както и възможностите за СПА туризъм бяха сред най-привлекателните.

Стара Загора бе представена заедно с още пет общини. Националният информационен щанд бе посетен от Радко Влайков, посланика ни в Сърбия и Александър Ангелов – ръководител на Службата по търговско-икономическите въпроси. Те, както и посетителите на щанда, оцениха предлагането на рекламно-информационни материали на сръбски език.

Форумът в сръбската столица е най-голямото събитие при западните ни съседи за тази година. На изложението участниците са над 700 от 40 страни. В тазгодишното издание организаторите обявиха рекорден брой посетители – над 70 000 души.

6 (2)5 (2)
#споделяне на връзка


echo
Copyright © 2020 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн