За трета поредна година – “Пробуждане с хоро” на 3-ти март в Стара Загора, парк “Артилерийски”

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
IMG_2663НЧ „Настроение” е съорганизатор за Стара Загора на инициативата на Сдружение „Азбукари” и Единение „България на българите” – „Пробуждане с хоро”, която ще се проведе за трета поредна година. Очакваме ви на 3-ти март в Парк „Артилерийски” от 16.00 часа, за да се хванем за ръце и да танцуваме заедно. Единственото условие е да няма отличителни знаци и надписи на клубове, читалища, партии и т.н. Елате с удобни топли дрехи, с добро настроение и усмивки! А ако имате желание и възможност, заповядайте с фолклорна носия!

Ние от Читалище “Настроение” и ПТФ “Настроение” ще бъдем там и ще сме щастливи да споделим тази прекрасна инициатива с всеки дошъл.

Благодарим на Община Стара Загора за подкрепата и съдействието!

На Националния празник на България – Трети март, нека покажем красотата на българския фолклор, хванати заедно за ръце на едно голямо българско хоро! Нека покажем, че сме единни, независимо къде се намираме по света!
#

бутон за сайт


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн