Приключи изграждането на канализацията на Индустриална зона „Загоре“

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Zagore ZonaНа 100% е изградена канализацията, предстои да бъде изграден водопроводът и газоснабдяването, както и положени основните комуникации на Индустриална зона „Загоре“. Работи се поетапно. Това коментира изпълнителният директор на зоната Радослав Танев.

„Вече е почти готов и паркингът, който ще бъде пригоден за ползване от тежкотоварни камиони. В момента цялата зона е строителна площадка, изпреварваме предварително заложените срокове“, допълни Танев.

Първата копка на „Загоре“ бе направена миналата година, а вече има заявен интерес към парцели в нея.

„Стартираме със 115 дка площ на първи етап – изключително добро местоположение и комуникативност. От самото начало на проекта обмисляме варианти за неговото териториално разширение, за да бъдем още по-атрактивни. Убеден съм, че колкото повече напредва строителството на зоната, толкова по-интензивни ще стават разговорите с инвеститорите, което е важно за региона“, допълни още Радослав Танев.
#spodelime.com


echo
Copyright © 2020 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн