ВМРО в Казанлък: назначаването на заместник-кмет от ДПС е неприемлив акт

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
VMRO znakПозиция на Общинския комитет на ВМРО – Българско национално движение в Казанлък

ДПС ще има заместник-кмет в Казанлък. Това е неприемливо и не съотвества на политическото развитие на общината в последните години.

Общинският комитет на ВМРО в Казанлък намира случващото се за подмяна на вота на съгражданите ни. Схемите, по които ДПС умножава своето присъствие на политическата карта на Казанлък, региона и страната като цяло, са схеми за зависимост.

Въпросът за недопускането на представители на ДПС до управлението на национално и местно ниво е принципен за ВМРО и засяга самата идея на Организацията за правене на политика.

Политическото назначение на заместник-кмет от ДПС в Казанлък не може да бъде оправдано с експертни аргументи. Ако колегите ни, които управляват общината, приемат политиката като поле за политически необосновано сътрудничество, ние сме на различно мнение.

Затова и ВМРО в Казанлък отклони различните предложения за следизборни взаимодействия и представителят на Организацията остава да работи самостоятелно в местния Общински съвет.

На фона на случващото се в Казанлък това е логичното политическо поведение, което отговаря на волята на нашите избиратели.

Да живее България!

ВМРО-БНД, обл. Стара Загора
#

spodelime


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн