Румънската боксова звезда Богдан Дину беше специален гост на Spartan

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Ресторантът връчи последен модел телефон на късметлия в томбола

6 (1)Румънската боксова звезда в тежка категория Богдан Дину (вдясно на снимката) беше специален гост на ресторант Spartan в мол Галерия Стара Загора. Той беше в страната за участието си в Боксовата гала вечер в Пловдив, където спечели убедително срещу противника си от ЮАР Озбърн Макимана.

Богдан Дину се срещна с фенове на бокса и връчи наградата в томболата, която се проведе измежду първите 100 клиенти на Spartan на 12.12. Късметлията се обзаведе с чисто нов Samsung Galaxy S10.

„Очаквайте още много томболи, промоции и изненади“ – обещаха от ресторанта, който отвори преди по-малко от месец и впечатлява с големи и вкусни порции гирос, сувлаки и плато „Персия“.

Специалитетите Spartan са вдъхновени от гръцката кухня, но начинът на приготвяне е собствен, а широката гама съставки води до уникална комбинация от вкусове. Например, Сувлаки Spartan не напомня изобщо за традиционните шишчета. Вместо това този деликатес се сервира в чиния с печено месо – пилешко или микс от телешко, свинско и агнешко, пържени картофи, червен лук, салата и кисели краставички. Тайната на крехкото и сочно месо в ястията е специалната марината, която се приготвя от лук, морков, червена чушка, мед и чесън. Освен марината, всички специалитети Spartan могат да бъдат комбинирани с всеки от петте соса Spartan, създадени, за да удовлетворят вкусовете на всички, дори и на големите фенове на люти сосове.
#

бутони за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн