Новият Клиентски съвет в Стара Загора към EVN България проведе първата си среща

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
20191130_EVN_KlientskiSavet__EVN_300На 30 ноември 2019 г. в Стара Загора се проведе първата работна среща на новия състав на Клиентски съвет към EVN България – група от битови клиенти, които участват в дискусии с представители на компанията. Новият, четвърти състав, е продължение на инициативата, стартирала преди 6 години за близост до клиентите. Участниците в Клиентски съвет имат възможност да предложат конструктивни идеи и препоръки за подобряване услугите и дейността на компанията. Заседанието в Стара Загора беше общо 15-то поред за инициативата.

Eксперти от EVN България обсъдиха с участниците актуални въпроси, касаещи дейности по зимната подготовка на дружеството, полезни съвети за ефективно потребление на енергията през зимния сезон и др.

Участниците в Клиентския съвет бяха избрани през ноември 2019 г. след процедура по кандидатстване, като участието е доброволно и безвъзмездно. Клиентският съвет се организира под мотото „Вашите идеи създават промяна“ и е в подкрепа на непрекъснатия стремеж на дружеството за повишаване на клиентската удовлетвореност. Той има консултативна роля за дейността на дружествата в групата EVN България, които подлежат на стриктни регулативни норми съгласно българското законодателство.
#

споделяне във facebook


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн