Предстоящи събития в Регионална библиотека „Захарий Княжески“, 3-7 декември 2019

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Bibliotekata 3003 декември 2019 г., (вторник), 18:00 ч., зала първи етаж
100 години Руслан Райчев. Представяне на книга и прожекция на филм за големия диригент. С участието на сина му Петър Райчев и проф. д-р Румяна Каракостова. От програмата на 50. Фестивал на оперното и балетното изкуство, Стара Загора 2019.
Вход свободен.

4 декември 2019 г., (сряда), 18:30 ч., зала първи етаж
Представяне на книгата „Хората, които променят България. Вдъхновение в 30 истории” с автор Даниел Пенев. Сборникът ни запознава отблизо с 30 вдъхновяващи българи от света на бизнеса, образованието, културата, спорта, медиите и неправителствения сектор у нас. С действията си всички те доказват, че добрината, постоянството и щедростта вършат повече и по-добра работа от мрънкането и търсенето на оправдания. Чрез тази книга Даниел Пенев иска да мотивира възможно най-много свои сънародници да се посветят на смислени занимания, които им носят удовлетворение и им позволяват да допринасят за подобряването на средата тук. Заедно с автора в представянето ще участват и двама от героите на книгата – Олга Клисурова (съосновател на „Пътуващите книги на Стара Загора“) и Венелин Добрев (съосновател на онлайн медията за позитивни новини „Успелите“).

5 декември 2019 г., (четвъртък), 17:00 ч., фоайе първи етаж
Читател на годината. Запалване светлините на коледната елха в библиотеката.

5 декември 2019 г., (четвъртък), 18:00 ч., зала първи етаж
Детска театрална студия „Метроном” при НУМСИ „Христина Морфова” представя „Безтегловната принцеса”. Постановка на Боряна Кисьова.

7 декември 2019 г. (събота), 10:00 ч., зала Библиофония
Лекция на сп. „9 месеца”. Тема: Масаж и гимнастика. Лектор: акушерка от Алианс на българските акушерки.
#

сподели ме


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн