#По-джаз Коледа!

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
76383 декември 2019, 18:30, Военен клуб Стара Загора

Младите таланти от НУМСИ „Христина Морфова” и по-възрастните им колеги по ноти от Военния биг бенд канят старозагорци на съвместния им предколеден концерт #По-джаз Коледа! на 3 декември (вторник) във Военния клуб.

На сцената с джаз класата на Стара Загора – Военния биг бенд с диригент Цветомир Василев, ще се качат певиците Цветелина Петрова и Дона Мосто от класа по Поп и джаз пеене на Павел Цонев и Надя Тончева. В суинг феерията ще се включи и алт-саксофонистът Добромир Добрев от класа на Златко Стойчев.

Музикантите обещават да вдигнат предколедния градус на настроението и да си тананикате най-любимите коледни песни, джаз стандарти и евъргрийни поне до Рождество Христово!

Входът в залата на Военния клуб на ул. „Августа Траяна” 23 ще е отворен в 18:30 часа за всеки, дошъл с добро настроение и широка усмивка!

Организатори на концерта са Втора Тунджанска механизирана бригада Стара Загора, НУМСИ „Христина Морфова“ Стара Загора и Военен клуб Стара Загора.

Заповядайте!
#vvv

споделяне на връзка


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн