Деца и татковци се забавляваха в старозагорска детска градина

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
74584814_2286327518333027_8023515597788676096_oВ безкраен празник превърнаха Седмицата на бащата децата, родителите и учителите от група „Иглика“ в старозагорската детска градина № 13 „Пролет“ .

С разнообразни игри и състезания малчуганите и техните татковци се забавляваха през цялата седмица.

„Седмицата на бащата от 11 до 17 ноември се отбелязва за шеста година в цялата страна. С дейностите в нея отправяме послания за истинските отношения между децата и техните родители“, сподели директорката Борислава Христакиева.

Всеки ден от изминала седмица имаше своя тема и малчуганите очакваха с интерес подготовката и изпълнението на всяка следваща задача.

В понеделник децата направиха портрет на татко, във вторник зарадваха родителите с колаж от снимки на децата с техните бащи.

В сряда заедно с татковците засадиха брезички в двора на детската градина. В четвъртък пък поканиха родителите за празнична изненада със забавни игри и състезания с татковците. Всички се забавляваха и радостните усмивки на децата бяха желаната награда на всеки родител.

„Тези срещи са изключително значими не само за децата, в тези срещи мъжете осъзнават, че тяхната най-важна роля е да бъдат бащи. А за малчуганите силното татково рамо винаги е опора и вдъхва вяра за успех във всяко начинание“, коментира Христакиева.
#

бутони за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн