Клетва положиха кметовете и общинските съветници в община Гурково. За председател на ОбС бе избран Гочо Гочев (ДПС)

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Зам.-областният управител Петя Чакърова закле на 12 ноември кметовете и общинските съветници от община Гурково. Клетва положиха новоизбраният кмет Мариян Цонев, кметовете на кметства и 13-те общински съветници.

Новият кмет на общината, избран от листата на ДПС, благодари на своите съграждани за доверието, което са му гласували. Той обеща да работи за хората на Гурково и за по-доброто бъдеще на града.

Отец Иван Стоянов, архиерейски наместник от Новозагорската епархия, отслужи тържествена света литургия за здраве и благоденствие на община Гурково.

Петя Чакърова връчи на Мариян Цонев огърлицата-символ на местната власт.

По втора точка от дневния ред общинските съветници избраха председател на Общинския съвет. В залата постъпиха две предложения. От ДПС кандидатурата бе на Гочо Гочев, от „БСП за България“ – на Добринка Кръстева. От ПП ГЕРБ нямаше предложение за поста. След тайно гласуване за председател със 7 гласа „за“ бе избран Гочо Гочев.

IMG_3691 (Large)IMG_3672 (Large)
#spodelime


echo
Copyright © 2020 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн