Клетва положиха кметът, съветниците и кметовете на кметства в община Чирпан. За председател на ОбС е избран Иван Станчев от МК ГЕРБ

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
IMG_3653 (Large)IMG_3661 (Large)Областният управител Гергана Микова закле днес кметовете и общинските съветници от община Чирпан. Клетва положиха новоизбраният общински  кмет Ивайло Крачолов, кметове на кметства и 20 общински съветници (1 от съветниците отсъстваше).

Новият кмет на Чирпан, издигнат от местна коалиция ГЕРБ, НФСБ, СДС, БЗНС, Политическо движение Социалдемократи и “Атака”, се обърна към общинските съветници и гостите в залата. „Обещавам честно, открито и прозрачно управление. Нека да работим така, че след 4 години, когато се изправим пред своите съграждани, да можем с открито лице да им кажем какво сме свършили по време на мандата си. Чирпан има много проблеми. Решаването на част от тях не търпи отлагане. Трябва всички да се обединим, да загърбим политическите си пристрастия и да започнем заедно работа“, каза Ивайло Крачолов.

Свещеници от Старозагорската епархия отслужиха тържествен водосвет за здраве и благополучие на Чирпан и неговите жители.

По втора точка от дневния ред съветниците пристъпиха към избор на председател на Общинския съвет. В залата бе дадено само едно предложение – за Иван Станчев, представител на същата местна коалиция от партии. След тайно гласуване съветниците избраха Иван Станчев с 14 гласа „за“.
#

сподели ме


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн