Fintrade: Бизнесът расте, когато има доверен партньор

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
FINTRADEВсички знаем, че САЩ е страната на неограничените възможности. А знаете ли, че малкият бизнес е един от основните й двигатели – малките предприятия са 99.9% от американския бизнес по данни на U.S. Small Business Association за 2018-та. Малките преприятия са гръбнакът и на европейската икономика. По данни на Евростат за 2017 г. делът на малкия бизнес в ЕС е 98%. Той осигурява заетост на над половината от работната сила в Съюза.

България не изостава от тази тенденция

Според родните експерти делът на малкия бизнес у нас достига до цели 90%. Това са кварталното магазинче, цветарницата, от която купувате букетите за първия учебен ден, салонът за красота във входа, кафенето на съседната улица, сервизът, в който обслужвате автомобила си. Шансът именно вие да сте шеф или служител (често и двете) в такъв бизнес е голям.

Въпреки че малкият бизнес генерира огромна добавена стойност и висок процент трудова заетост, предизвикателствата пред него са много. Достъпът до финансиране е едно от тях.

Често въртим бизнеса си, без да знаем как

Предприемаческият дух не стига, за да развиваме успешно бизнеса си. Трябват специфични знания и умения, които често натрупваме едва в процеса на работа. Разчитаме на интуиция, проба-грешка, съвет от приятел. Трупаме ценен опит, но често трупаме и негативи. Затова е важно да имаме доверен съмишленик, на когото можем да разчитаме, когато имаме спешна нужда от оборотни средства или искаме да разширим бизнеса.

Когато искаме оборотите да растат, разчитаме на Fintrade

Често малкият бизнес се задъхва в усилията да си поеме въздух между зареждането на стока и и разширяването на асортимента. Когато нуждата е спешна за оборотни средства, отговорът е „Финтрейд Оборот“. Кандидатът за кредитна линия може да ползва отпусната сума за срок от 2 години. В случаите, когато са му необходими средства, той може да усвои само тази част от сумата, която му е нужна, а оскъпяването е само върху изтеглената сума на двуседмични периоди, докато я върне.

Как изглеждат нещата в цифри

Имате малко квартално магазинче и решавате да вземете кредитна линия „Финтрейд Оборот“ за 1500 лв. Доставчик ви предлага промоция на детски сокчета, ако купите 10 стека. Нужни са ви 1000 лв. След обаждане до вашия консултант и разглеждане на заявката, получавате парите и купувате нужните сокчета. При надценка от 25% само след един оборот продадени стекове вече сте с 250 лева напред (60 лв. ще отидат за услугата по кредитната линия, а вашата печалба ще е 190 лева). Кредитните линии по този продукт са от 500 до 5000 лв.

Цели 14 дни безплатен тест на „Финтрейд Оборот“

Ако вземете кредитна линия „Финтрейд Оборот“ за сумата от 1500 лв. или повече, през първите 14 дни можете да ползвате нужните средства без такса. Ако след тези две седмици нямате нужда от кредитната линия, връщате дължимото без повече ангажименти. Тест периодът се предлага за продукт „Финтрейд Оборот“ за суми равни или по-високи от 1 500 лв..

Когато искаме да растем, отново разчитаме на Fintrade

Когато трябва да закупите оборудване, имате нужда от ремонт или трябва да се сдобиете с лиценз, „Финтрейд Инвест“ е вашето решение. С него можете да получите инвестиционен заем от 1 000 до 100 000 лв. със срок на изплащане до 12 месеца. При отпускането на кредит за суми над 5000 лв, срещу ипотека, изплащането може да е до 5 години. Предимствата на този продукт са фиксираните равни вноски и възможността за краткосрочно погасяване. За кредити с главница над 5 000 лв. се предлага безплатна оценка на обезпечението, а то може да е със собственост на трето лице.

Кандидатстването за продуктите на Fintrade е лесно, с попълване на онлайн заявка, на място чрез търговски представител или на националния телефон 0700 200 33 (без допълнително таксуване).

„Финтрейд Файнанс“ АД с ЕИК 203429537 е небанкова финансова институция съгласно чл. 3, ал. 2 от Закона за кредитните институции и Наредба № 26 от 23.04.2009 г. за финансовите институции, издадена от Българска народна банка. Дружеството е специализирано във финансиране на микро и малък бизнес и е партньор на предприятията от сегмента от 2015 г.
#

бутони към социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн