ГЕРБ – първа политическа сила с убедителна победа в Казанлък

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
GERB-KAZANLAK„ГЕРБ е първа политическа сила в Казанлък. По убедителен и категоричен начин ГЕРБ спечели местните избори в Града на розите”, заяви народният представител Борис Кърчев, който бе председател на предизборния щаб на партията в града на розите. Категоричната победа на кандидата на ГЕРБ за кмет на община Казанлък трети мандат в лицето на Галина Стоянова потвърди думите му. Стоянова получи доверието на 55,59% от имащите право на глас или това са близо 16000 казанлъчани.

По-голямата част от жителите подкрепиха и листата с кандидати за общински съветници от ГЕРБ – 31,61%, с което партията получи и най-голям брой мандати в новия Общински съвет – 13. „Ние се явихме на изборите с пълна листа с кандидати за съветници – знаещи, можещи, мислещи и компетентни хора, професионалисти в своята област. Половината от кандидатите ни бяха представители на гражданската квота. ГЕРБ за пореден път застана с лице към хората и онези, които припознаха политиката ни като своя, работиха през цялата кампания със сърце и душа за своя, за нашия Казанлък”, коментира Борис Кърчев.

Местните избори ПП ГЕРБ спечели и при избора на кметове в 7 населени места в община Казанлък. Още на първи тур доверието на хората получи досегашният кмет на с. Черганово, издигнат отново от ГЕРБ, Нивелин Неделчев. За него гласуваха 62,69% от имащите право на глас. Кандидатът за кмет на гр. Шипка от ГЕРБ Василка Панайотова също бе избрана с убедителна победа от 69,30%. На първи тур и село Кънчево подкрепи кандидата на ГЕРБ в лицето на Стойно Стойнов, който получи 59,69%. Жителите на с. Розово също гласуваха за кандидат от ГЕРБ и избраха Венцислав Колев с 53,39%. За Антон Антонов за кмет от ГЕРБ в село Горно Черковище гласуваха 50,81% от имащите право на глас.

На втори тур кандидатите на ГЕРБ за кметове на гр. Крън – Пламен Георгиев, и село Ясеново – Пламен Вълев, спечелиха убедително изборите в населените си места с над 60%.

На балотажа в с. Енина ПП ГЕРБ подкрепи кандидата на АБВ Димитрина Дончева, която е новият кмет на селото.
#

бутон за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн