Нов магазин BILLA отвори врати в Стара Загора

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Обектът се намира в един от големите търговски центрове в града – Mall Galleria
*
1228 октомври 2019 г., София – BILLA България откри магазин в един от най-посещаваните търговски центрове в Стара Загора – Mall Galleria. Новият обект се простира на 755 кв. м. търговска площ и предлага изобилие от над 9000 продукта. Инвестицията, която е направила компанията в модерния супермаркет, е над 1 млн. лв., а новоназначените служители, които ще работят в него, са 21. Те се присъединяват към над 4500 служители в България, които са част от екипа на веригата.

Посетителите на супермаркета ще могат да се възползват от редица промоции всяка седмица – част от продуктите на атрактивна цена са обозначени на етикета със знак „Най-добра цена в BILLA”, който показва на клиентите най-ниската цена на маркирания продукт в магазините от веригата за последните две седмици, считано от датата на актуалната седмична брошура, в която продуктът е публикуван. В допълнение, в месечния BILLA Card каталог веригата предлага атрактивни промоционални оферти, валидни с карта BILLA, която всеки може да си извади напълно безплатно в магазина.

Концепцията на супермаркета е адаптирана към спецификите на големия търговски център и предлага удобство и комфортно пазаруване на всички посетители. Клиентите с автомобили ще могат да се възползват от директния достъп от подземното паркинг ниво на мола посредством нови травелатори. Новият BILLA магазин изцяло среща нуждите на съвременните хора, като им предлага богато разнообразие от качествени продукти, сред които месни и безмесни грил специалитети, богата деликатесна витрина, свежи български плодове и зеленчуци под собствената марка „BILLA Градини“, отгледани в над 150 кътчета в България, топъл хляб от BILLA Пекарна, приготвен на всеки 30 минути от сертифицирани пекари и само от натурални съставки. Клиентите ще могат да избират и сред обширен асортимент от собствени марки, сред които добре познатите BILLA, BILLA Premium, Clever.
Специално за любителите на студената бира, ще се предлага качествено живо пиво. Супермаркетът в Mall Galleria разполага и с удобен кът за хранене, в който посетителите ще могат да хапнат закупените от магазина ястия.

„Щастливи сме, че продължаваме да разширяваме мрежата си от обекти. Вярваме, че супермаркетът ще е едно чудесно допълнение за всички гости на атрактивния търговски център – Mall Galeria. Откриването на този магазин е не само висока оценка на продуктите и услугите ни, но е и важно признание от страна на големите инвеститори, за които BILLA е ценен бизнес партньор.“, коментира Норберт Мисбрандт, Управител на BILLA България.

BILLA България присъства вече 19 години на българския пазар, като само тази година отвори 8 нови обекта. С откриването на магазина в Стара Загора общият брой обекти от веригата в България става 130, което затвърждава лидерската позиция на компанията с най-голям брой супермаркети в страната.
#

социални бутони


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн