Живко Тодоров: Гласувах за това, да продължи промяната на Стара Загора

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
P1410680534635673Кандидат-кметът на Стара Загора от ГЕРБ Живко Тодоров пусна двете бюлетини в 9 часа тази сутрин в 68-ма секция, в СУ “Васил Левски”.

“Гласувах за това, да продължи промяната на Стара Загора. За да има добро бъдеще градът ни, да бъде град на младите хора – спокоен, сигурен, и в същото време развиващ се” – каза той пред медиите, след като пожела успешен ден на хората, работещи в секционната избирателна комисия.

Живко Тодоров сподели, че след като гласува, ще използва слънчевия ден първо за една хубава разходка в обновеното Аязмо. Следобед ще бъде в предизборния щаб на ГЕРБ.

“Предизборната кампания беше нормална, представиха се идеи. Благодаря на останалите кандидати, които спазиха добрия тон. Смятам, че показахме как се прави кампания по интелигентен начин, с представяне на идеи и платформи, без да влизаме в лични нападки и без да има удари под кръста” – добави кандидатът за трети пореден кметски мандат.

Стара Загора трябва да се развива в посока на това, да привлича бизнес, да развива инфраструктурата си и да създава условия за младите хора да правят семейства в града – каза в заключение Живко Тодоров.

*  *  *
Общият брой избиратели в община Стара Загора е 144 594 души (144 838 на местните избори през 2015 г.), от които 2617 са със заявено желание за гласуване по настоящ адрес. Избирателните секции на територията на общината са 208, като в града са 149, а в селата 54. Секциите в специализирани институции са 4. Една е подвижната избирателна кутия.

Снимка: Атанас Жеков

Снимка: Атанас Жеков

Малко след като Живко Тодоров пусна бюлетините си, в същата избирателна секция дойдоха да гласуват и родителите му

Малко след като Живко Тодоров пусна бюлетините си, в същата избирателна секция дойдоха да гласуват и родителите му

#

споделяне на връзка


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн