Проф. Върляков: Гласувах, за да няма разлики между центъра и кварталите и между града и селата

Разписание - градски транспорт >>>>
СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
IV_03IV_01„На първо място гласувах за хората. Ако изгубим тях – всичко е безпредметно. Гласувах за доброто и за бъдещето на града и на селата на община Стара Загора. И второ, гласувах за това да променим начина на управление – с прозрачност и с действия да окуражим гражданите да участват и да тушираме разликата между центъра и кварталите, между града и селата“ – това заяви проф. Иван Върляков, който гласува в 178 секция в с. Богомилово.

„Стара Загора даде пример за нормална кампания и за сблъсък на политики“ – смята професорът.

Попитан кой е най-силният му опонент, проф. Върляков отговори, че по принцип навсякъде най-силен опонент е действащият кмет, защото разполага с най-много ресурс – човешки и финансов. „В крайна сметка обаче гражданите решават“, заяви още проф. Върляков.

Проф. Върляков бе придружен от съпругата си Жулиета Върлякова Той сподели, че ще прекара изборния ден в щаба си, но ще отдели и време за най-малката си радост – внучката, която го очакваше пред секцията в Богомилово.
#

spodelime


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн