Областният координатор на ГЕРБ Пламен Йорданов: Направеното в Казанлък се вижда, стоим твърдо зад кмета Галина Стоянова


СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Plamen Yordanov 365Уважаеми дами и господа, казанлъчани!

След два дни Вие ще направите своя отговорен избор за мястото, в което живеете, в което създавате семейства и отглеждате децата си. И ние сме убедени, че вашата подкрепа ще е за онези, които през последните осем години с отдаденост градиха и променяха вашия дом – Казанлък! Сигурни сме, че Вие ще дадете своя глас за най-успешния кмет – Галина Стоянова и за нейния екип, с номер 43 в бюлетините.

Броени дни преди вота обаче отново ставаме свидетели на онова, което отвращава хората от политиката. Запазена марка на БСП – Казанлък е да напада своите опоненти не с програма, не с визия за развитие, а с грозни нападки и откровени лъжи. Разбираме безсилието и нервността им от предстоящата загуба на местните избори, а и това могат, това правят!

Няма да се принизяваме до нивото на г-н Емил Караниколов и няма да влизаме в тинята, в която сам се е вкарал, защото в политиката и извън нея човек трябва да има достойнство. Няма да отправяме обиди и квалификации, както той си позволява да го прави, защото политическата хамелеонщина се наказва най-тежко по време на избори.

В интерес на истината ще кажем само едно – г-н Караниколов, който сега е намерил своя пристан в редиците и листата на БСП – Казанлък, никога не е напускал ГЕРБ. Той бе изключен през октомври 2018 г. с решение на Изпълнителната комисия на ГЕРБ, на основание чл. 36 от Устава на партията – за уронване престижа на ГЕРБ и поведение, което е несъвместимо с ценностите и целите ни. Със сегашните си действия той само потвърждава правилността на това решение.

Явно г-н Караниколов има къса политическа памет и единственото, което го интересува, е домогването до постове на всяка цена и с всички средства. В случая той се използва за политическа бухалка, която да удари върху имиджа и структурата на ГЕРБ в Казанлък. Ние му пожелаваме спокойствие през следващите няколко дни, защото ще му е нужно, за да приеме загубата и реалността. Убедени сме, че резултатите на 27-ми в община Казанлък ще подействат отрезвяващо както на него, така и на политическите му инженери.

Като областно ръководство заставаме твърдо с подкрепата си зад кмета Галина Стоянова и кандидатите ни за общински съветници, защото направеното от ГЕРБ в Казанлък се вижда. И това не са просто реновираните училища и детски градини, не са улиците, междублоките пространства, спортните и детските площадки… Това е възвърнатото самочувствието и гордостта да се наречеш казанлъчанин!
#43

С уважение: Пламен Йорданов,
Областен координатор на ПП ГЕРБ Стара Загора

*
Купуването и продаването на гласове е престъпление.
#share button


echo
Copyright © 2020 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн