Любвеобилни заралийки налепиха целувки по кола с плакат на Живко Тодоров

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
543631576346356734Кола, с която Живко Тодоров обикаля през последните дни на срещи с избиратели, бе забелязана яко нацелувана на един от паркингите в Стара Загора. Е, не самата кола, а предизборен плакат с номер 43 на кандидата на ГЕРБ за трети кметски мандат.

Ако се съди по броя на целувките, формата на устните и цвета на червилата, с които е оставено страстното послание, очевидно досегашният, а както върви работата, и бъдещ градоначалник се е сдобил със солидна група фенки. При това бие на очи, че най-голямата целувка е лепната директно върху бузата му. Това вече е опасно. Широката публика под липите не е наясно дали 38-годишният кмет има половинка – поне той самият не афишира личния си живот, но ако има, фриволната дамска акция може като нищо да сгъсти довечера облаците над главата му.

Това ще да е някоя много тайна, и то отдавнашна група почитателки, коментират паметливи заралии, някои от които си припомниха, че на едни от предишните местни избори по подобен начин беше нацелувана стъклена витрина със залепен зад нея портрет на Живко Тодоров. Този път групата обаче изглежда е станала по-голяма и по-организирана, щом като са разузнали и разкрасили колата на (кандидат)кмета.

Злите езици говорят, че сред тайните му обожателки май имало и активистки на конкурентни формации. Но така е в живота. Напълно ги разбираме – чисто човешките симпатии не търпят партийни окови.

*

Купуването и продаването на гласове е престъпление
#

социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн