Клиентски съвет на ЕVN България търси клиенти с идеи


СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
_EVN_300С участието си в Клиентски съвет битовите клиенти имат възможност да предложат идеи и препоръки към дейността на компанията

В периода до 31 октомври 2019 г. EVN България набира кандидати за участие в новия мандат на Клиентски съвет на компанията – група от клиенти, които участват в дискусии с представители на EVN България. Новият състав на Клиентски съвет ще бъде за периода 2019 – 2021 г.

Участниците в Клиентски съвет имат възможност да предложат конструктивни идеи и препоръки за дейността на компанията.

За участие може да се кандидатира всеки пълнолетен гражданин, който е ползвател (битов или малък стопански) на услугите на дружеството по доставка на електроенергия. Ще бъдат избрани до 24 участници. Участието е доброволно и безвъзмездно като EVN България покрива пътните разноски до и от мястото на провеждане на срещите, които са минимум два пъти годишно.

Достатъчно е кандидатите да попълнят електронния формуляр за кандидатстване:
https://www.evn.bg/Home/Electricity/ClientCouncil.aspx
или да изпратят писмено заявление за участие в свободна форма със следната информация: трите имена, клиентски номер или ИТН (измервателна точка номер), адрес, телефон и кратка лична мотивация за участие. Кандидатите могат да изпращат своите заявления до 31 октомври 2019 г. включително по един от следните начини:
• по имейл: klientski_savet@еvn.bg
• по поща на адрес: EVN България, ул. Христо Г. Данов 37, 4000 Пловдив
• на място във всеки EVN Офис.

Участниците в Клиентски съвет ще се избират при спазване на изискванията за равнопоставеност. EVN България стартира Клиентски съвет през есента на 2013 г. под мотото „Вашите идеи създават промяна“.
#бутони към социални мрежи


echo
Copyright © 2020 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн