20 отбора от страната участват в турнир по мини футбол за Купата на кмета “Самарско знаме” в Стара Загора

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
IMG_9127IMG_9128Турнир по мини футбол за Купата на кмета – “Самарско знаме”, се провежда днес и утре на тренировъчните игрища на стадион “Трейс Арена”. Организатор на проявата е Сдружение за спортни прояви “Феникс”, със съдействието на община Стара Загора.

„Надявам се събитието да се получи добре, да има един коректен, спортсменски и силен турнир, за да може да се превърне в традиция за есенния спортен календар на града“, каза при откриването организаторът Лъчезар Гичев. Един от любимите футболисти на старозагорската публика, изиграл десетки мачове с фланелките на местните „Берое“ и „Верея“ – Владимир Зафиров, апелира за европейско поведение, феърплей към играта и противниците, защото това е само един спорт, който трябва да радва и забавлява публиката.

В оспорваната надпревара се включват 20 отбора от цялата страна, разпределени в 4 групи. В неделя, 13 октомври, ще се изиграят осминафиналите, четвъртфиналите и полуфиналите. Третото място ще се определи с изпълнение на дузпи в 13:45 часа, а финалът ще започне в 14:15 часа. Награждаването на победителите е от 15:00 часа.

Наградният фонд възлиза на 4000 лева:

I-во място – 1600 лв., екипи, купа, медали
II-ро място – 1200 лв., екипи, купа, медали
III-то място – 600 лв., екипи, купа, медали
IV-то място – 600 лв., купа

IMG_9131
#

spodelime.com


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн