КРИБ и общините ще отличат социално отговорни компании в Старозагорска област

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
KRIB znak 230Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ), съвместно с ръководствата на общините в област Стара Загора, за първа година официално ще връчи приза „СОЦИАЛНО ОТГОВОРНА КОМПАНИЯ – ПАРТНЬОР НА ОБЩИНА ЗА 2018 г.”

Номинирани са 19 компании, работещи в Старозагорска област.

Официалното връчване на призовете ще се проведе на 9 октомври 2019 г. от 13.00 часа в зала „П. Р. Славейков“ на Община Стара Загора.

Официални гости на събитието ще бъдат зам.-председателят на КРИБ проф. д.т.н. инж. Николай Вълканов, заместник-областният управител на област Стара Загора Димитър Драчев, представители на общините, ръководители на регионални и общински структури в област Стара Загора, представител на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средни предприятия (ИАНМСП) г-н Васил Пеев, представители на Българската агенция за инвестиции (БАИ), председатели на регионални структури на КРИБ и др. По време на церемонията КРИБ ще връчи и няколко специални награди.
#


бутон за сайт


echo
Copyright © 2020 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн