Ключови обществени места в Стара Загора с безплатен интернет

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
71491557_473798666558278_1483321849650610176_nОбщина Стара Загора предоставя безплатна интернет връзка на 10 ключови за обществеността места, със средства спечелени по проекта WiFI4EU на Европейската комисия. Свободно в мрежата ще сърфират посетителите на парковете „5-ти октомври“, „Тракия“, „Александър Стамболийски“, „Св. Игнатий Старозагорски“, „Зеления клин“, Станционната градина. Безплатен достъп до интернет е осигурен и за пространството около Музея на религиите, както и на бадминтон площадката в парк „Митрополит Методий Кусев“.

WiFi4EU е по инициатива на българския еврокомисар Мария Габриел и е предназначена за граждани и посетители на ЕС, които ще имат безплатен достъп до безжичен интернет на обществени места. Реализацията на този проект дава възможност на жителите на Стара Загора, както и гостите на града, да бъдат на клик разстояние от мрежата в който и да е било друг европейски град. Първоначалната регистрация в системата дава опция за запаметяване, което означава, че няма да се налага при пътуване да бъде правена нова такава в друг град, предлагащ същата услуга.
#

бутони за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн