ТВ продуцент, волейболист, психолог и лекар дават своите предложения за демографски рестарт

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Poster_StaraZagoraДНК организира отворено събитие в Стара Загора на тема „Демографски рестарт: вашите идеи – нашите предложения“, което ще се проведе на 6 октомври (неделя) от 11.00 часа в Културен център „Стара Загора“ (Синдикален дом).

Старозагорци ще имат възможност да се срещнат с продуцента и водещ на „Фермата“ Андрей Арнаудов, волейболиста Владо Николов, психолога Ани Владимирова и със специалиста по асистирана репродукция д-р Петра Семерджиева.

Всеки лектор ще разкаже в отделен панел своята гледна точка какви промени трябва да се направят в личен, обществен и социален план, за да се раждат повече деца в България. За първи път пред публиката в Стара Загора организацията на Иван и Андрей – ДНК, ще представи своите предложения за законодателни промени и платформата, с която да върнем част от българите, напуснали страната, обратно у нас.

Входът е свободен. Всеки желаещ да присъства може да запази своето място предварително на https://www.eventbrite.com/e/73683101139, което ще му гарантира
участие в томбола с награди. Събитието е част от кампанията на ДНК „Направи го сега“, която цели да насърчава раждаемостта у нас.

Актуална информация за инициативата може да следите и във фейсбук страницата на кампанията: https://www.facebook.com/events/726457051115685/

Можете да научите повече за допълнителните инициативи на кампанията и правилата за участие на: www.napravigo.bg
#

бутон за сайт


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн