Група “ОСТАВА” с акустичен концерт и представяне на биографична книга в Стара Загора

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
_DSC1108Култовата българска група “Остава” отбелязва 27-та годишнина от основаването си и представя първата си биографична книга, озаглавена “аз ОСТАВА”.

Първоначалната идея за биографична книга се появява преди 8-9 години от журналиста Даниел Ненчев. Преди година тя се заражда и в главата на Георги Гаврилов, който заедно с издателство Scribens реализират това предизвикателство. Елин Рахнев дава идеята за заглавието, а Даниел Ненчев се включва с няколко негови интервюта с артисти и приятели на групата. Близо 300 страници чиста наслада за феновете на групата. Интервюта с всеки от членовете, но и с близки до групата поети, артисти, приятели. Визията е на Антония Георгиева, а фотографиите са дело на Добрин Кашавелов.

Издателство Scribens обещават да продължат с издаването на биографии на български групи от 90-те под знака Scribens Acoustics.

В Стара Загора този петък – 4 октомври, книгата ще бъде представена в клуб 5th Avenue (бул. „Митрополит Методи Кусев“ 20) от 19:30 ч. От издателството ще дойде Георги Гаврилов, а от група “Остава” Свилен Ноев, Георги Георгиев и Даниел Петров ще направят едночасов акустичен лайв.

Билети предварително в мрежата на epayGo или на място в деня на събитието.
#


споделяне на връзка


echo
Copyright © 2020 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн