Серафим Тодоров и италианци наблюдаваха турнир по бокс в Старозагорския затвор

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
IMG_3154 (Large)IMG_3158 (Large)Боксовата легенда Серафим Тодоров ( на първата снимка с очилата) и италианци наблюдаваха  вътрешния турнир по бокс, който се проведе днес в Старозагорския затвор. На събитието присъстваха още зам.-областният управител Димитър Драчев, началникът на Затвора старши комисар Иван Карушков, председателят на Окръжния съд Красимир Георгиев и представители на различни институции. Делегацията от Италия е в Стара Загора във връзка с реализацията на международен проект „Развитие на уменията на лишените от свобода чрез спорт“.

Тазгодишното издание на вътрешния боксов турнир е второ по ред. То минава под мотото „С ръкавици срещу дрогата и насилието“. В него се включиха 24 лишени от свобода, разделени в три категории – до 80 кг, от 80 до 95 кг и над 95 кг. Те се състезаваха в три рунда, всеки от по 3 минути. Професионално жури определяше победителя от двубоите. Ентусиазирана публика от обитатели на Затвора подкрепяше със силни възгласи участниците в оспорваната надпревара.

Г-н Драчев връчи медал на един от победителите в тежката категория – Димитър Димитров (Руския). Заради атрактивния си спортен екип и отлична физическа форма той бе сред най-аплодираните участници в тазгодишния турнир.

IMG_3180 (Large)
#vvv

сподели бутон


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн