Ивайло Крачолов, кандидат за кмет на Чирпан: Обединихме се без оглед на партиен цвят, в името на Чирпан

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Ивайло Крачолов - кандидат за кметИвайло Крачолов - кандидат за кмет„Приемам с огромна отговорност това, което ни предстои по време на предизборната кампания, а след това убеден съм, и по време на мандата. Извървяхме дълъг път през това лято, проведохме много срещи, много открити и почтени разговори, за да стигнем до тук, да имам до себе си едни прекрасни хора, които днес са кандидати за общински съветници”. С тези думи кандидатът за кмет на Чирпан Ивайло Крачолов се обърна към жителите на общината.

Ивайло Крачолов е издигнат от най-голямата в историята на града коалиция, съставена от ПП ГЕРБ, ПП НФСБ, ПП СДС, ПП БЗНС, ПП АБВ, ПД Социалдемократи и ПП „АТАКА”, с подкрепата на Обединение „Демократична България” и Български демократичен център. Местната коалиция е под No 67 в бюлетината за предстоящите местни избори на 27 октомври в община Чирпан. Тя участва с пълна листа от 21 кандидати за общински съветници, чийто водач е Ивайло Крачолов. Предизборната кампания на коалицията беше официално открита в залата на къща музей „Пейо Яворов”. Официални гости бяха областният координатор на ГЕРБ – Стара Загора Пламен Йорданов, общинският координатор на партията в областния център Емил Христов, народният представител от ГЕРБ Радостин Танев и областният координатор на НФСБ Гергана Микова.

„Направихме нещо уникално. Обединихме се партии от крайно дясно в своята идеологии, през център до ляво, но обединението е в името на Чирпан” – каза още Ивайло Крачолов.

Той сподели, че през последните години е живял извън Чирпан, но никога не е късал връзката си с града. „Посетих много общини, видях добри практики и много хора ми казаха, че трябва да се върна и да помогна. Дадох си сметка, че човек трябва да превъзмогне егоизма си и да придаде натрупания опит, за да бъде полезен” – добави кандидатът за кмет на Чирпан Ивайло Крачолов.

Той представи приоритетните сектори, в които ще работи, като призова съгражданите си да участват активно с идеи и предложения.

Ивайло Крачолов - кандидат за кмет„Чирпан се намира на прекрасно място и ще става все по-атрактивен за инвеститори. Ще направим необходимо Общината да получи собствеността на бившето поделение. Този терен е атрактивен за бизнеса, а аз знам какво искат предприемачите, защото съм работил за голяма корпорация” – съобщи Ивайло Крачолов. Той добави, че за привличането на инвеститори е необходима добра инфраструктура и ако кандидатите на коалицията спечелят изборите, още в началото на следващата година ще започне обновяване на подземната инфраструктура и след това на улиците. Ще се въведе и поетапно видеонаблюдение в града, ще се изградят спортни площадки, ще бъде направен основен ремонт на читалищната зала.

„Много ще се радвам ако в края на предизборната кампания върнем надеждата на хората и те да ни повярват. Защото Чирпан заслужава повече!”, – каза още Ивайло Крачолов.

„Идвам тук с оптимизъм, защото ние с вас направихме нещо, от което има нужда цяла България – ние се обединихме. В тази коалиция сме хора от различни партии и различни виждания понякога, но няма нещо, което да ни разделя, когато става дума за бъдещето на нашия град Чирпан. Казвам наш, защото всички градове в Старозагорска област са наши, на хората, и ние сме длъжни да се борим за тях, за да не допускаме това, което се случи в Чирпан. Върнете му блясъка на този град. Моля Ви, не спете, не се хранете, но победете! – каза в емоционалното си обръщение към кандидатите от широката коалиция общинският ръководител на ГЕРБ – Стара Загора Емил Христов. „Ивайло Крачолов – човекът, който ще ни поведе, ще дава решения на проблемите. Искам да ви уверя, че за всички, които сме тук – в лицето на народните представители и централната власт, че сме убедени, че това е правилният екип за общинската администрация. Заставаме като гарант за това, че на Чирпан ще бъде подадена ръка, за да тръгнат нещата във вярната посока, но трябва да изберем правилните хора с лидера, който има достатъчно хъс, енергия и идеи. Това е Ивайло Крачолов. Убеден съм, че още на 27 октомври можем да се поздравим с успех” – заяви областният координатор на ГЕРБ – Стара Загора Пламен Йорданов. По време на откриването на предизборната кампания бяха представени и кандидати за кметове на кметства в четирите села в община Чирпан: Таньо Колев – за село Гита, Иван Ганев – за село Зетьово, Иван Данчев – за село Свобода и Таньо Танев – за село Спасово.
Ивайло Крачолов - кандидат за кметИвайло Крачолов - кандидат за кмет

Листата на коалицията:

1. Ивайло Крачолов – водач на листата и кандидат за общински кмет
2. Иван Станчев Станчев
3. Костадин Данчев Кабаков
4. Христо Видев Стефанов
5. Кунчо Тодоров Рабаджиев
6. Васил Георгиев Донев
7. Николай Стефанов Петков
8. Тодор Петков Иванов
9. Вълчо Николов Николов
10. Трифон Найденов Йорданов
11. Стефан Иванов Радев
12. Борислав Симеонов Маринов
13. Мими Стоянова Георгиева
14. Златина Стефанова Иванова
15. Миглена Стоянова Тодорова
16. Марияна Манолова Кривошапкова
17. Пламен Дончев Димов
18. Нели Нейкова Цанева
19. Стоянка Атанасова Търгова
20. Диляна Василева Желязкова
21. Кирил Малинов Гаджов

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

#

споделяне във facebook


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн