Клати ли се столът на Зидан в “Реал”?

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
З_ЗиданПрез последните няколко седмици стана ясно, че Реал Мадрид изпитва затруднения и изобщо не е онзи кралски клуб, който помним през последните няколко години и който донесе в столицата няколко последователни трофея от Шампионска лига. Формулата на балетистите се обърка с изваждането на Кристиано Роналдо, а малко след напускането на Зидан стана ясно, че кралският клуб подпечатва билета си за дълго пътешествие извън всички класации.

После заздравителната стратегия на Реал започна да напомня за мексикански сериал с доста евтин сценарий. Зидан се завърна и започна да лепи пукнатините на кралски клуб. Съвсем скоро започнаха да се появяват и други интригуващи заглавия, в които един друг бивш треньор на отбора сякаш се подготвя за завръщане. Жозе Моуриньо така и не получи своя шанс да заблести с Реал. Многократно губеше контрол над младите надъхани звезди и неутолимата им жажда за трофеи.

Положението днес изобщо не е розово. Реал Мадрид отчете поредната ниска зрителска активност при старта на сезона, а сега трябва да се бори със зъби и нокти за всяка точка. Това е различен кралски клуб, предишният отдавна щеше да бъде на първо място, елиминирайки всички потенциални шансове на отбори като Гранада да се наредят до тях и дори да ги изпреварват. Самият Зидан също изпада в много тежки противоречия. Противоречиви са и коефициентите, които различните букмейкъри дават за всеки следващ мач на Реал.

Онлайн експертите на https://silentbet.com/bg/ са засегнали онлайн букмейкърите и бонусите, които на налични за следващия мач. Липсата на постоянство генерира не само по-високи коефициенти, но и адреналин за почитателите на спортни прогнози. Всичко изброено, както и експертна прогноза от онлайн букмейкърите може да откриете в SilentBet.

В края на миналия сезон, преди да изнесе най-ценния играч на Мадрид в Ювентус, той лично заяви, че се отказва от услугите на 30-годишния уелсец, а днес пее друга песен и не спира да го хвали като един от най-добрите играчи. Нещо повече, Бейл сякаш започва да се реди за всеки мач и се надява, че след като няма кой да затъмнява неговото присъствие, футболът му би могъл да получи адекватна оценка и да покаже своите качества не само пред феновете, но и пред света. И ако това не е достатъчно, ПСЖ успяха да зашлевят една звучна плесница, докато Реал тихо се надяваха да минат между капките и да се класират за полуфиналите в Шампионска лига.

Трагедията е пълна, когато си спомним, че липсваха много сериозни титуляри във френските редици. Мнозина проклинат клатещото се здраве в редиците на някои силни играчи на Реал, но това едва ли е всичко. И така на Сантяго Бернабеу се прокрадва още едно име, което евентуално да замени Зидан. Жозе Моуриньо беше спряган многократно от всеки за потенциален заместител. Звучи като справедлива сделка, един португалец напуска и се връща се друг, при това достатъчно опитен.

Подклаждането на футболните страсти обаче не трогва по никакъв начин французина. Той многократно напомни, че ситуацията във футбола винаги е била една и съща. Печелищите отбори са благославяни и тогава мениджърът е крал, губещите са проклинани и лидерът се превръща в просяк.

Статистиците изкараха още една притеснителна новина: за първи път от 2003 г. Реал Мадрид няма застрашаващ изстрел към вратата, при това за 578 футболни мача срещу ПСЖ. Дори бившият вратар на балетистите Кейлор Навас не очакваше толкова лесен мач. Той самият така и не успя да разпознае своя бивш отбор.

С толкова наболяващи проблеми, Зизу все пак не се отказва и споделя, че ще се бори до последната минута за мадричани. Спекулациите не го притесняват и рано или късно ще успее да достави резултати. Феновете предпочитат това да стане много скоро, а самият Зидан все пак напомни, че денят, в който започне да се вълнува за реномето си извън стадиона ще е и денят, в който възнамерява да си тръгне. Това време обаче е още далече, а французинът може да е запазил някой друг фокус в шапката си като за финал. Все пак се надяваме, че последният може да бъде шампионски.
#

сподели ме


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн