Румен Петков: “Донос” в очакване на Вишински и Маккарти

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
DSC_0006aДО
Гл. прокурор
Всички заместник-главни прокурори
Председателя на ДАНС
Министър на вътрешните работи
Един друг и още двама

В ОЧАКВАНЕ НА ВИШИНСКИ И ДЖОУЗЕФ МАККАРТИ

Д О Н О С
От ….

Достопочтени, донасям на Вашето внимание с оглед разразилата се крупна антишпионска дейност, за шпион, укрил се в редиците на българския парламент, сред други 239. Шпионинът се казва Александър Паунов. Върху него могат да се хвърлят доказуеми обвинения за стремежа му да пренасочи външнопилитическата ориентация на Р България. Донасям на Вашето внимание и конкретните факти:

* Паунов е дете на активни борци – сам по себе си факт, достоен за запрещение, от което най-много ще бъде зарадвано лицето „С“;
* В Народното събрание той гласува „против“ влизането на България в НАТО;
* В Народното събрание се въздържа при гласуването за членството ни в ЕС;
* Гласува против изпращането на наши войски в Ирак;
* Депозира искане за изтеглянето на войските ни от Ирак;
* Гласува против американските бази в България (представяте ли си за какво предателство става дума);
* Безочието и противодържавната му дейност стигнаха дотам, че предложи в Р България да се проведе референдум дали да останем в ЕС и НАТО.

На фона на тези му крупни престъпни противодържавни дейности, онзи келеш Малинов, изглежда пионерче (най-много да му води с някой лев).

Този мерзък тип, това дълбоко подмолно лице, този изключително потаен шпион е прикривал тази си дейност в стенограмите на Народното събрание, бидейки дълбоко убеден, че точно там никой няма да погледне (най-малко от упоменатите адресати).

Предлагам да бъде арестуван незабавно и с него да бъдем безкоромисни по натовски, т.е. в кауша до живот и никакви гаранции и свобода.

ПП. Надявам се лицето „С“ (съпругата на Ал. Паунов – бел. ред.) да ми е благодарна също до живот за тези ми инициативи.
Предано Ваш, както и на всички преди и след Вас, не си полагам името, поради загрижеността си да заема подходящо място на „Орлов мост“ в очакване на следващите.

Все пак за протокола: Румен Петков

*  *  *
DSC_0006Пред медиите в Стара Загора председателят на АБВ се изказа остро отрицателно за арестите на публични фигури, свързани с политическите им възгледи.

По повод на днешната новина, че правителството е дало мандат за водене на преговори с „Контур Глобал“ за прекратяване на договора за изкупуване на електрическа енергия Румен Петков припомни, че цената на тока от централите на “ЕЙ И ЕС” и КонтурГлобал е близо два пъти по-висока от тази на държавната ТЕЦ “Марица-изток 2″, а газовите им емисии, които държавата плаща, днес са многократно по-скъпи от първите години след подписването на договорите с тях по времето на Иван Костов, и в момента са 25-28 долара за тон.

Запитан дали би изпушил лулата на мира с Корнелия Нинова, Петков обясни, че е отказал цигарите преди 11 години и сега не смята да ги заменя сега с лула. Въпреки това в някои общини в страната АБВ ще участва в изборите заедно с БСП.

По време на днешното посещение на Румен Петков в Стара Загора областният председател на АБВ проф. Михни Люцканов (вдясно на снимката) съобщи, че партията ще участва в Местните избори 2019 със свой кандидат-кмет – Камелия Стаматова (на снимката), и с листа на кандидатите за общински съветници, макар и непълна. “АБВ не е масова партия, но в състава й са хора с капацитет и мислене” – каза проф. Люцканов.

Сред приоритетите на АБВ за следващия мандат в Стара Загора са създаване на младежки център за иновативни дейности, отказ от презастрояване на града, подобрена система на градския транспорт и и изграждане на “Арена” – Стара Загора за домакинство на масови прояви, информира Камелия Стаматова.

Общинският председател на АБВ в Раднево Светослав Маринов (вляво на снимката) съобщи, че партията ще участва в изборите с пълна листа от 17 кандидат-съветници, но ще подкрепи за кмет сегашния градоначелник д-р Теньо Тенев. По същата схема ще се работи и в Чирпан, като последните уточнения по листата и подкрепата ще бъдат направени към 26 септември, когато е и крайният срок за регистриране на кандидатите в общинските избирателни комисии.
#

бутон за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн