Старозагорският Омбудсман Надежда Чакърова отправя покана към младите си съграждани

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Nadezhda Chakarova 2С настъпването на новата учебна година местния омбудсман Надежда Чакърова стартира поредна инициатива. Тя е продължение на предишните й реализирани дискусии и срещи за повишаване на правната култура на младежта в гражданското образование – “Омбудсманът зад катедрата”. Поканата сега към всички млади хора от училищата на територията на община Стара Загора е да изготвят и представят компютърна презентация на тема “Защо е важно гражданското образование днес”.

След разглеждане от експертна комисия, най-оригиналната и интригуваща презентация ще бъде излъчена и отличена с награда на старозагорския Омбудсман на форум “30 години по-късно: демократични ценности, поколението днес – проблеми, реализация, перспективи”.

Подробности за формата и времетраенето на презентацията ще бъдат обявени на интернет сайта ombudsman.starazagora.bg, като срокът за представяне е 10.11.2019 година.
#

spodelime


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн