Старозагорският депутат от ГЕРБ Радостин Танев покани талантливи чирпански деца да гостуват с изложба в Парламента

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
По време на редовните си приемни дни в област Стара Загора народният представител Радостин Танев посети Чирпан. В Градът на Яворов, депутатът се срещна с част от екипа на най-старото и елитно училище в района – СУ „Пейо Крачолов Яворов“.

„Впечатлен съм от добрия екип и професионализма на преподавателите тук. Възпитаниците на училището са близо 900, а още по-хубаво е, че децата имат избор от над 40 извънкласни дейности, с които да доразвиват знания и умения. Учителите работят по три проекта по програма „Еразъм“, което допълнително ги мотивира да надграждат“, сподели сред срещата Танев.

Народният представител отправи покана към чирпанските таланти от училището за представяне на интересна изложба в кулоарите на Парламента. „Картините са впечатляващи, изработени са предимно от вълна и естествени материали и имат своето място в Народното събрание“, подчерта Радостин Танев. Той добави, че развитието на Чирпан като община дълго е било пренебрегвано, но това трябва да спре, тъй като градът има нужда от перспективи и по-добро бъдеще не само за най-малките, но и за всички негови жители.

chirpan2chirpan1
#

бутони за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн