Леки и товарни автомобили продава офис НАП Стара Загора

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
NAP 250Три товарни автомобила (GREAT WALL и SKODA) и един лек (BMW 530d) са обявени за публична продан от НАП Стара Загора.

На търг се предлагат: Два товарни автомобила на GREAT WALL, модели Steed 5 и Hover h6 и един модел Skoda Fabia.

Ценовите предложения за участие в тръжната процедура се изпращат на адреса на офиса: 6008 Ст. Загора, ул.”Кенали” №1, или се подават на място в деловодството от 9 до 17 септември.

Депозитът за участие е в размер на 20 на сто от обявената начална продажна цена и следва да бъде внесен по банков път до крайния срок – 17 септември 2019 г.

Търгът ще се проведе на 24 септември от 10:30 часа в сградата на НАП Ст. Загора на ул.”Кенали” №1, етаж 4.

Огледи се извършват всеки присъствен ден, от 9 до 17 септември, след предварителна уговорка.

За публична продан е обявен и лек автомобил марка BMW 530d. Търгът с тайно наддаване за него е насрочен за 26 септември от 15:00 часа, отново в сградата на офиса на НАП в Стара Загора.

Допълнителна информация за условията и правилата за провеждане на търговете, първоначални продажни цени, банкови сметки за превод на депозита, необходими документи и други са публикувани на сайта на НАП: www.nap.bg в раздел ПРОДАЖБИ, или на: Обява_Търг. По-подробна информация може да бъде получена и от публичния изпълнител водещ търга на телефон посочен в обявите.
#

социални мрежи


echo
Copyright © 2020 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн