Въпреки грешките Efbet е категоричен в надмощието на Барса и Реал

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
654865935Дългоочакваният футболен сезон стартира с изключително интересна развръзка на Пиренеите. Едно от най-обичаните първенства – Примера Дивисион, предложи на привържениците великолепни битки, в които имаше немалко изненадващи резултати.

Барселона стартира с поражение при визитата си на Атлетик Билбао, а в главно действащо лице се превърна голаджията на баските Ариц Адурис. 38-годишният нападател се появи на терена в 88-та минута, а 60 секунди по-късно реализира и победното попадение след ножичен удар. Така, “блаугранас” записа загуба на старта на сезона за първи път от над 10 години насам.

Във втория кръг “червено-сините” се разправиха с набиращия скорост Бетис, демонстрирайки завидна ефективност в нападение, въпреки липсата на Луис Суарез и Лео Меси. Преди паузата за международни мачове обаче феновете на каталунския гранд трябваше да преживеят още един шок в Баската страна. Този път визитата бе на “Ел Садар” в Памплона, където Барселона оформи резултатно равенство срещу опашкаря Осасуна.

Малцина са анализаторите, които изтъкват игровите възможности на каталунския тим, като основна причина за негативните резултати. По-скоро отсъствието на ключови фигури в нападение и неспирните опити за привличането на Неймар оказаха пагубно влияние върху представянето в началните етапи на сезона. С настъпването на двуседмичната пауза и завръщането в игра на водещи имена, Барселона ще промени облика си и ще се завърне в борбата за лидерската позиция. Това прогнозира букмейкърът Efbet, който поставя “Лос кулес” в ролята на фаворит за спечелването на трофея.

Поведението на вечния съперник Реал Мадрид не бе по-различно. В първия кръг постигнаха забележителен успех срещу Селта, въпреки че играха с човек по-малко около 45 минути. Това моментално повиши очакванията към тима, които бяха попарени в първото домакинство за сезона. Реал посрещна Вилядолид с мисълта за лесни три точки, но “виолетовите” бяха добре групирани в отбрана и отмъкнаха равенство от “Сантяго Бернабеу”. В следващия кръг Реал записа нов хикс, този път при визитата си на негостоприемния “Ел Мадригал”. Така, след три изиграни кръга избраниците на Зинедин Зидан остават без поражение, но и на четири точки от върха.

Първата позиция във временното класиране е окупирана от Атлетико, които обаче попадат назад в листата на Efbet за евентуален шампион на Ла Лига. Ставката за триумф на “дюшекчиите” в първенството е 7,50, докато Барселона и Реал получават съответно по 1,70 и 2,85. Може да демонстрирате своето майсторство при изготвянето на футболни прогнози в сайта на букмейкъра.
#

бутон за сайт


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн