Стара Загора е домакин на изложба, посветена на сътрудничеството между България и Швейцария

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
_V1A1646Изложба “Хора за хората” на Българо-швейцарската програма за сътрудничество гостува в Стара Загора от 27 август 2019 г. Тя е организирана от дирекция “Централно координационно звено” в Министерския съвет и посолството на Конфедерация Швейцария у нас. Разположена е в пространството пред сградата на Общината и ще остане в града до 9 септември. Експозицията съдържа авторски снимки на фотографа Иво Данчев и показва житейските истории на участници в проектите, реализирани през последните десет години у нас с финансовата подкрепа на Българо-швейцарската програма за сътрудничество.

В изложбата е отразен проект, реализиран в Стара Загора – “Създаване на българо-швейцарска ортопедична работилница”. Целта на проекта е да осигури въвеждане и прилагане на иновативни швейцарски подходи и ноу-хау при предоставяне на услугата „лечение на специфични ортопедични проблеми в детска възраст” на деца от цялата страна.

Повече информация за Българо-Швейцарската програмата можете да откриете тук: http://swiss-contribution.bg/

ОИЦ – Стара Загора е част от мрежата от 27 Областни информационни центрове за популяризиране на Европейски структурни и инвестиционни фондове, работещи с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Добро управление”, съфинансирана от Европейския съюз.
#

сподели бутон


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн