Митрополит Киприан се срещна с новия командир на Втора механизирана бригада

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
IMG_7715Негово Високопреосвещенство Старозагорският митрополит Киприан посрещна в Митрополитския дом новия командир на Втора механизирана бригада – бригаден генерал Стоян Шопов. На срещата с владиката бяха обсъдени добрите взаимоотношения между църквата и армията, а също и идеята за проект за храм в поделението на бригадата.

Припомняме, че бригаден генерал Стоян Шопов встъпи в длъжност на 15 август. Тогава той благодари за оказаното доверие и за подкрепата на досегашния си командир – бригаден генерал Кузмов, за споделения опит по време на службата и за здраво поставените основи, върху които военнослужещите от бригадата да стъпят и да продължат да надграждат. Той заяви, че личният състав притежава потенциал и способности за успешно справяне с предизвикателствата и изрази увереност, че бригадата ще пребъде като елитно формирование от състава на Сухопътните войски.
#svz

бутон за социални мрежи


echo
Copyright © 2022 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн