Кметът на Стара Загора поздрави имениците от домовете за деца лишени от родителска грижа

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
IMG_7727Кметът на Стара Загора Живко Тодоров поздрави децата, които са лишени от родителска грижа, празнуващи имен ден на 15 август. На Голяма Богородица, както е известен днешният празник, отбелязват имен ден общо осем от възпитаниците на Центровете за настаняване от семеен тип и домовете „Българка“, „Теофано Попова“ и „Мария Терезия“.

Сърдечни пожелания за здраве и късмет отправиха председателят на Общинския съвет Таньо Брайков и председателят на ПК по спорт и младежки дейности Николай Диков към Мария от ЦНСТДБУ в старозагорския квартал „Зора“. Гостите на къщичката бяха посрещнати с пита хляб и мед от именичката и директора на услугата Нели Баджакова. Почти 12-годишната Мария, която е част от баскетболен клуб „Берое“, благодари за изненадата и заедно с останалите тринадесет деца продължиха отбелязването на празника с лакомства и много настроение.
#

социални бутони


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн