Възрастният мъж, набил 8-годишно дете в с. Обручище, е бил задържан под стража

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
_Temida-2 NK-NPKНа 1 август 2019 г. Районна прокуратура – Гълъбово привлече като обвиняем И.С., на 65 г., за това, че на 31.07.2019 г. в с. Обручище, общ. Гълъбово, в условията на продължавано престъпление, в района на детска площадка в централната част на селото, без повод нанесъл побой на малолетно дете – 8-годишно момче, като отправил към него и друго лице обидни и цинични изрази, както и за това, че пред дома си в същото село отказал да предостави документи за самоличност и осуетил извършването на полицейска проверка, отправил обидни и цинични изрази към служителите на РУ на МВР-Гълъбово, като деянието е съпроводено със съпротива срещу орган на властта и по своето съдържание се отличава с изключителен цинизъм и дързост – престъпление по чл.325, ал.ІІ, предложение първо и второ, във вр.ал.І от Наказателния кодекс.

Обвиняемият И.С. е бил задържан за срок от 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор. По искане на Районна прокуратура – Гълъбово съдът е определил мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо И.С.

Пресцентър на Апелативна прокуратура – Пловдив
#

бутон за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн