Петото издание на „BeerФестът“ идва в Стара Загора с 5-дневна богата музикална програма

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
BEERфестътЗа поредна година превърналият се вече в традиция за Стара Загора бирен фестивал кани любителите на качественото пиво и почитателите на музиката на поляната до парк „Загорка“, където ще се проведе “BeerФестът“ от 4 до 8 септември.

Специално за петото издание на фестивала организаторите ще предложат 5-дневна музикална програма, като са запазили изцяло философията за музикално разнообразие във всяка от вечерите.

Първи, на 4 септември, на сцената ще се качат „Over Ground Brass Band”, а двама от най-обичаните български изпълнители – Графа и Миро, ще направят вечерта уникална и ще дадат тон и заряд за следващите дни. Във втората вечер феновете на рап музиката и модерното звучене ще имат своите моменти, когато „Deep Zone Project”, Спенс и Ъпсурт ще споделят хитовете си с публиката. Навръх празничния 6 септември програмата включва Rock Stage Стара Загора, Ахат, Контрол и специалното участие на „Багатур“. 7-ми септември ще бъде рокендрол кулминацията, защото легендарния Джони Джоели – вокалист на „Axel Rudi Pell“, ще зарадва родната публика заедно с групата „Еридан“. В съботната вечер гости в „Столицата на бирата“ ще са още Sevi и Jenny Jo. В последния ден от фестивала – неделя, ще чуем невероятните „Dirty fingers”, Иво Руев Бенд, “Обратен ефект”, Стефан Вълдобрев и “Обичайните заподозрени”.

„BeerФестът“ ще предложи на своите посетители разнообразни бири от богатото портфолио на старозагорската пивоварна, кътове за хапване, изненади и както досега – ще зарежда с настроение.

И тази година организаторите ще предложат безплатна автобусна линия по време на петте фестивални дни като част от кампанията на „Загорка“ за отговорна консумация – „Когато шофираш, никога не пий алкохол“. По този начин всички посетители на „BeerФестът“ ще могат да се насладят на хубавата музика и бира, като същевременно останат и отговорни на пътя. Безплатната автобусна линия ще е достъпна за всички посетители на фестивала в часовете от 20:30 ч. до 00:00 ч.

Община Стара Загора осигурява безплатен паркинг до локацията на събитието, а шофьорите, решили да дойдат с автомобилите си, ще могат да се насладят на безалкохолните бира и радлери в портфолиото Zero Zone.

За да се запази парк „Загорка“ чист по време и след „BeerФестът“, ще има специални места за разделно събиране на отпадъци, които както и миналата година ще приканват за „Бира за смет“.

Организатори на „BeerФестът“ са Община Стара Загора и „Загорка“ АД.
#

споделяне в социални мрежи


echo
Copyright © 2021 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн