Къща, земи и други имоти продава офисът на НАП в Стара Загора

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Untitled 22Поземлен имот в град Гурково, заедно с намиращите се върху него сгради, са обявени за публична продан от НАП Стара Загора. Продават се: еднофамилна къща на два етажа със застроена площ 91 кв.м, гараж с площ 34 кв.м и стопанска постройка от 47 кв.м.

Ценовите предложения за участие в тръжната процедура се изпращат на адреса на офиса: 6008 Ст. Загора, ул. “Кенали” № 1, или се подават на място в деловодството. Депозитът за участие е в размер на 20 на сто от обявената начална продажна цена (15 000 лв.) и следва да бъде внесен по банков път до крайния срок – 18 юли 2019 г.

Търгът ще се проведе на 24 юли от 10:30 часа в сградата на НАП Ст. Загора на ул. “Кенали” №1, етаж 4.

Огледи се извършват всеки присъствен ден от 10-ти до 18-ти юли, по местонахождение на имота в град Гурково.

Седмица по-рано, на 18 юли, на търг се продава и урегулиран поземлен имот от 1400 кв.м в село Славянин. На публична продан е обявена и 1/2 идеална част от апартамент в Стара Загора.

Допълнителна информация за условията и правилата за провеждане на търговете, първоначални продажни цени, банкови сметки за превод на депозита, необходими документи и други са публикувани на сайта на НАП: www.nap.bg в раздел ПРОДАЖБИ, или на: Обява_Търг. По-подробна информация може да бъде получена и от публичния изпълнител, водещ търга, на телефон, посочен в обявите.
#

бутони за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн