ПП АБВ единствени от България със свой представител на международен инвестиционен форум, по време на който се сключиха споразумения за над 1 млрд. евро

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
2Заместник-председателят на ПП АБВ Любомира Ганчева бе лично поканена за лектор на мащабния форум “Зауралье 2019″, който се проведе в периода 22-23 юли в Република Башкортостан, в състава на Руската Федерация. Той събра на едно място над 1300 участници, експерти от 11 държави и 129 доброволци от 8 държави. В продължение на два дни се проведоха над 12 бизнес мероприятия на територията на комплекса.

Любомира Ганчева участваше като лектор на първия ден от форума и поради успеха на изказването си, получи лична покана от организаторите за изказване на заключителната дискусия на високо равнище. В нея взеха участие главата на Република Башкортостан г-н Ради Хабиров, председателят на Агенция за стратегически инициативи на Руската Федерация г-жа Светлана Чупшева и председателят на “Деловая Русия” г-н Андрей Назаров. Модератор на срещата бе руският журналист и президент на телекомпания «ВИD» Александр Любимов. Дискусията продължи над час и половина и бе отразена от всички медии на Република Башкортостан и от водещи руски и международни медии.

В културната програма на форума взе участие и холивудската звезда, експерт по бойни изкуства, специален представител на Министерството на външните работи на Русия за руско-американските хуманитарни отношения Стивън Сегал.

И след приключване на форума Ганчева ще продължи взаимодействието си с организаторите на мероприятието и ще положи усилия да развие успешни бизнес отношения между България и Башкортостан.
#

бутони към социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн