Конкурсът „Свят без употреба на дрога-моят свят“ продължава

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Prevantivno-informacionen centar - znakОт Превантивно-информационния център по зависимости информират за отлагане на датата на публичното представяне и награждаване на конкурсните творби от обявения през май 2019 г. конкурс за създаване на кратка литературна творба, рисунка, кратък видеоклип под надслов „Предпазването от рисково поведение – през моя поглед, с моето сърце и вълшебната сила на изкуството и дигиталните технологии”, с творческа тема: „Свят без употреба на дрога – моят свят“, провеждан в рамките на кампания „За надежда и живот без зависимости“ и в подкрепа на Международния ден за противодействие на употребата на наркотици и наркотрафика – 26 юни.

В качеството си на организатор ПИЦ по зависимости прецени, че нелеката организация на такова мащабно и вълнуващо начинание изисква влагане на повече ресурс и отговорности както от страна на организаторите, така и от страна на участниците. Затова беше взето разумно и необходимо решение да се направи пауза и конкурсът да продължи в началните месеци на новата учебна 2019/2020 година. Всички, които са се регистрирали за участие и са изпратили творби, продължават участието си в конкурса, без да е необходима нова регистрация.

Публичното представяне и награждаването на конкурсните творби се отлага за 20 ноември 2019 г. (сряда), от 14.00 часа, когато се отбелязва Световният ден на децата.

Дотогава от ПИЦ по зависимости очакват мобилизация на повече талантливи деца, подрастващи и младежи за участие в инициативата, която се прави само в полза на младостта. Всички постъпили творби, посветени на обявената тема, ще се оценяват от конкурсното жури въз основа на нивото на творчество, оригиналност, емоционално и визуално въздействие.

Информация за променените правила и за всичко, свързано с конкурса, е публикувана на уеб сайта на ПИЦ по зависимости: www.pic-starazagora.com.
#

социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн