Канят деца и възрастни на изложба „Строежко“ в Стара Загора

STZAGORA.NET
*
СтроежкоПарк Мол Стара Загора, съвместно с „Музейко“, с подкрепата на Община Стара Загора, организират едно от най-креативните строителни предизвикателства за летния сезон в Стара Загора.

Изложбата „Строежко“ ще гостува в търговския център от 22 юни до 21 юли и ще посреща деца и любопитни възрастни от 1 до 99 години. С помощта на хиляди строителни блокчета и дъсчици, големи лего кубчета в различни цветове и цветни карти за земя, малките конструктори ще издигат своите най-високи кули, най-стабилни къщи, най-дълги писти или невероятни космически кораби, коли, самолети и животни. Образователните ползи от проекта са наистина много – логическо и пространствено мислене, сръчност и чувство за баланс, работа в екип и концентрация, творческо и когнитивно развитие, усъвършенстване на фината моторика.

Изключително адаптивната и креативна зона на „Строежко“ предлага образователни занимания за всички възрасти със специален акцент върху най-малките посетители на Музейко – от 18 месеца до 5 години.

Изложбата ще бъде отворена за посетители от 22 юни до 21 юли, петък, събота и неделя от 11:00 до 19:00 часа на етаж 1, надпартерен.

В тези дни ще има професионални аниматори, които заедно с децата ще творят и строят. Входът за всички е безплатен
#

споделяне във facebook


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн