Зам.-министър Павлов ще дискутира младежките политики с младите хора в Стара Загора

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Nikolai Pavlov MMS zam-ministarНа 13 юни 2019 г. (четвъртък) заместник-министърът на младежта и спорта Николай Павлов ще се срещне с младите хора в Стара Загора, за да обсъди с тях реализираните дейности на Министерството по отношение на младежта до момента.

Срещата ще се състои от 15.00 часа в зала „П. Р. Славейков“, община Стара Загора, и има за цел да бъдат идентифицирани новите цели и приоритети, които ще бъдат включени в следващата Национална стратегия за младежта.

Събитието ще се проведе в партньорство с община Стара Загора, Регионално управление по образованието, Областна администрация Стара Загора и няколко университета. По този начин се осъществява междусекторният подход за изпълнение на държавната политика за младежта.

Министерство на младежа и спорта е основен орган на държавната власт за развитие, прилагане и координация на политиките за младите хора на България и именно затова един от главните приоритети в работата му е бъдещата Национална стратегия за младежта след 2020 г.
#

бутони за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн