Наградиха доброволците, помагали за справяне с последиците от бурята в Стара Загора

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Кметът на Община Стара Загора Живко Тодоров награди днес 134 доброволци и активни участници в отстраняването на последиците от разразилата се буря в града на 31 май. В церемонията взеха участие и зам.-кметовете Йордан Николов, Янчо Калоянов и Иванка Сотирова.

„Искам да благодаря лично на всеки един от тях за безвъзмездния труд, за ангажимента, който имаха към града и общината. Тези хора работиха денонощно, за което им благодаря. Това им прави чест. Показва, че са достойни граждани на Стара Загора“, каза в приветствието си към доброволците кметът Живко Тодоров.

За своята всеотдайност при отстраняване на последиците от бурята и пороите в града почетни грамоти и награди от Община Стара Загора получиха членове на Спортния клуб за риболов, клуб „Брат за Брата“, Национален фенклуб “Берое”, доброволци от ДЗЗД „Грийн Партнърс-БКС“, „Трейс Груп Холд“, Държавно горско стопанство – Стара Загора, Регионална дирекция по горите, както и активни служители в звено “Озеленяване и комунални дейности” към Общината.

Сред отличените бе и младият кмет на Стара Загора Никола Чакалов. Кметът Живко Тодоров сподели още, че ще направи всичко възможно да реализира инициатива на Чакъров, свързана с възможността празни общински пространства да бъдат изрисувани с ликовете на български патриоти.

Untitled 2IMG_1833

IMG_1863P1400791

IMG_1786IMG_1784
#

nov

бутони за споделяне


echo
Copyright © 2019 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн