Представят националната Инициатива Единение в Стара Загора – 6 юни, 18 ч., хотел “Верея”

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Edinenie 200На 6 юни от 18 часа в Стара Загора в зала 1 на хотел “Верея” ще се проведе среща за представяне на Инициатива Единение, създадена от акад. Стефан Воденичаров и екип от български учени и интелектуалци, дълбоко убедени, че бъдещето на България е свързано с обединението на обществото, с връщането към националните корени към българската духовност, вяра, култура и образование.

На срещата ще присъстват акад. Стефан Воденичаров, акад. Георги Марков, акад. Атанас Атанасов, чл. кор. Иван Гранитски, предприемачът Красимир Дачев и др.

За участие са поканени всички, които вярват, че ЕДИНЕНИЕТО е пътят за просперитета на България, да присъстват на срещата и да участват в дискусията за неговата реализация в Стара Загора и България.

За по-добра организация на срещата желаещите да участват в нея се приканват да заявят това на имейл office@chambersz.com - с контакти, на които да им бъде изпращана последваща информация по темата.
#

share button


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн