Временна организация на трафика на главния път Шипка – Казанлък днес (2 юни)

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Vlizaneto zabranenoВъв връзка с провеждането на кулминационния ритуал „Розобер“ днес, част от Фестивала на розата 2019 г. в Казанлък, се въдежда временно ограничение за транзитно преминаващи МПС, включително спиране на движението по път I–5 / Е–85 в участъка гр.Шипка – Казанлък в двете посоки, за времето от 8:00 часа до 11.00 часа на 02.06.2019 г., неделя.

Транзитният транспортен поток в двете посоки е пренасочен през третокласен път III-5601 гр.Шипка – с.Дунавци и първокласен път I-6 с.Дунавци – Казанлък.

За осъществяването на посочената временна организация на движението е поставена съответната сигнализация по пътните кръстовища, при спазване изискванията на Закона за движение по пътищата и Правилника за приложението му.

Създадената по този начин организация на движението ще бъде осъществена под контрола на сектор „Пътна Полиция-КАТ” при ОД на МВР – Стара Загора.

Движението в района ще бъде възстановено не по-късно от 11:30 часа в съботния предиобед.
#

бутони към социални мрежи


echo
Copyright © 2023 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн