Лайънс клуб Стара Загора Аугуста организира празник на открито за деца и родители

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Децата на Стара Загора и техните родители играха и твориха на открито без електронни устройства с “Лайънс клуб Стара Загора Аугуста” на днешния 1 юни – Деня на детето.

„Лайънс клуб Стара Загора Августа общува и игра „офлайн“ на открито с приятели, с малки и големи, с една цел – загрижени за всяко дете, за всеки отделен човек, да променяме света около себе си. Ние от Лайънс клуб Стара Загора Августа задаваме движението като основа за здраве и профилактика, възможност за общуване и изграждане на добри навици и традиции, за да бъдем активни, здрави и усмихнати” – заявиха негови членове.

Чрез организирането на занимания на открито и сред природата на децата и техните родители бе показано, че игрите сред приятели са интересни, забавни, възпитателни и здравословни. Преди събитието от клуба почистиха площадката в парк “Аязмото” след вчерашната буря.

От клуба благодарят за подкрепата на Мебели Иввекс, Обществен Дарителски Фонд – Стара Загора и Община Стара Загора.

L_1L_2
L_3L_4
#

сподели бутон


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн