Концерт „Заедно срещу дрогата“ готвят в Стара Загора

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Poster_675x990_lastНа 29.05.2019г. от 19.00 часа на Античен комплекс „Августа Траяна“ ще се състои концерт-хепънинг под наслов „Обединението е сила, нека застанем заедно срещу дрогата”. Той се организира от Inner Wheel клуб Стара Загора, с подкрепата на Община Стара Загора, Обществен дарителски фонд и редица фирми и лица, които застават зад каузата.

В концерта ще вземат участие СкандаУ, Зипо & Слаш, Рао, The Scary Shadowzzz, Балетна школа „Па де Кре“, ученици от НУМСИ „Христина Морфова“.

Водещ ще бъде Иван Динев-Устата.

Концертът е в навечерието на Международния ден на детето – 1 юни и е част от надграждането и разширяването на минал проект на клуба – „Обединени срещу дрогата”. Целта е чрез посланията и музиката на любимите съвременни изпълнители да се покаже, че животът е хубав и той трябва де се живее пълноценно, без употреба на дрога. Че употребата на наркотици и зависимостта са проблем на всички, който засяга бъдещето ни и децата трябва да се научат да казват „не“ и да изберат живот без дрога.
#

spodelime.com


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн