Николай Диков, кандидат за евродепутат: Акцентът, който поставям, е защитата на българския въгледобив

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Михаил Михайлов, СРС “Подкрепа” – Стара Загора: Николай Диков е човекът, който може да защитава интересите на “Марица-изток” в Европа
*
Синдикатите са балансьор – точно какъвто е и маришкият комплекс. За да има добро бъдеще и правилно развитие за България, без синдикатите не може и не трябва. Същото се отнася за ТЕЦ-овете и мините, които произвеждат електричество от българска суровина. Акцентът, който поставям, е защитата на българския въгледобив – категорично подчерта Николай Диков, кандидат за представител на ГЕРБ в Европейския парламент. Днес той бе гост на XI-та отчетно-изборна конференция на СРС „Подкрепа“ – Стара Загора.

Николай Диков е единственият човек, който може да защитава интересите на комплекса не само тук, но и в Европа. С тези думи се обърна към участниците в събитието Михаил Михайлов, председател на Синдикалния регионален съюз „Подкрепа“ в нашия град.

Основната кауза на кандидата за евродепутат е защита на комплекса „Марица-изток“ и запазване на конкурентоспособността на българската икономика.

60295334_361460497812001_4128875855487172608_nniki-5
#gerb

бутон за сайт


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн