В Стара Загора 17 училища изпращат абитуриенти – вижте кой бал къде ще бъде

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
IMG_5977Общо 1339 абитуриенти от 17 старозагорски училища ще поемат пътя на новия живот и реализация тази година. Няма завършващи зрелостници в три училища – Средно училище „Христо Смирненски“, Средно училище „Христо Ботев“ и Средно училище „Железник“.

Традиционно най-много са абитуриентите от ГПЧЕ „Ромен Ролан“ – 216, а най-малко от Професионалната гимназия по строителство и дървообработване „Инж. Недьо Ранчев“ – 10.

Тържествата започват на 15 май, а старт на купона дават абитуриентите от Вечерно средно училище „Захарий Стоянов“, които ще празнуват в ресторант „Кипарис“.

На 23 май кафе „Опера“ ще посрещне младежите и девойките от Частно средно училище „Нов век“.

Осем училища ще празнуват навръх 24-ти май – Ден на славянската писменост и българската култура. В бални зали „Тера“ ще се вихри купонът на учениците от ГПЧЕ „Ромен Ролан“. Парк-хотел „Стара Загора“ ще отвори врати за тържествата на абитуриентите от СУ „Иван Вазов“, Националното училище за музикални и сценични изкуства „Христина Морфова“ и Професионалната гимназия по хранене и облекло „Райна Княгиня“. В хотел „Мериан палас“ ще празнуват възпитаниците на Професионалната гимназия по електроника „Джон Атанасов“ и Професионалната гимназия по строителство, архитектура и геодезия „Лубор Байер“; в хотел „Верея“ – Търговска гимназия „Княз Симеон Търновски“, а в ресторант „Кипарис“ – Професионалната гимназия по строителство и дървообработване „Инж. Недьо Ранчев“.

На 25 май залата на хотел „Мериан палас“ ще приюти празнуващите от Средно училище „Васил Левски“ и Профилирана природо-математическа гимназия „Гео Милев“. В хотел „Верея“ ще празнуват възпитаниците на Средно училище „Максим Горки“, а в парк-хотел „Стара Загора“ ще е балът на абитуриентите от Професионалната гимназия по механотехника и транспорт „Н. Й. Вапцаров“.

На 26 май са последните балове в хотел „Мериан палас“ на учениците от Националната професионална гимназия по ветеринарна медицина „Иван Павлов“ и Професионалната гимназия по електротехника и технологии „Г. С. Раковски“, а в хотел „Верея“ ще е тържеството на Спортно училище „Тодор Каблешков“ .
#

споделяне на връзка


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн